El passat dissabte dia 22 de gener va tenir lloc el lliurament de premis del primer ral·li fotogràfic Fira de la Puríssima de Sant Boi, a la seu d'AFOBOI, a Can Castells Centre d'Art, van fer entrega dels premis els Senyors, José Manuel González regidor de cultura, César Thovar Pérez regidor de barri centre, Juanjo Esteban Castanera responsable de Can Castells Centre d'Art i Luis Aracil president de l'Agrupació Fotogràfica de Sant Boi.

CARLOS FRIAS PEREZ
ANDREU NOGUERO
JULIO PULIDO
CARLES ALASREKI
VIKY PLANAS
MIQUEL AULLO

AFOBOI A LA FIRA

AFOBOI A RADIO SANT BOI

30/09/2021

EL PASSAT 8 DE MAIG VA TENIR LLOC L’ENTREGA DE PREMIS I INAUGURACIÓ DEL XIII CONCURS ESTATAL VILA DE SANT BOI I II CONCURS DIGITAL INTERMACIONAL VILA DE SANT BOI, COMPTEM AMB ELS REGIDORS CÈSAR THOVAR, JOSÉ MANUEL GONZÁLEZ I LA SRA. LLUÏSA MORET ALCALDESA DE SANT BOI PER A REALITZAR L’ENTREGA DE PREMIS.

EXPOSICIÓ VIRTUAL VILA DE SANT BOI 2021 AQUI

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
DONA, PASSIÓ I IL-LUSIÓ PER LA FOTOGRAFÌA

 

Amb motiu del dia internacional de la dona, a partir d’avui i fins al dia 5 d’abril es pot visitar l’exposició fotogràfica
DONA PASSIÓ I IL-LUSIÓ PER LA FOTOGRAFÌA, a l’espai AFOBOI, situat a Can Castells Centre der Art , al carrer Lluís Castells, 16, de Sant Boi.
També es pot veure l’exposició de manera virtual a:
www.afoboi.cat/exposicions-col-lectives/ i a
www.flickr.com/photos/afoboi/albums/72157718529912638

EL PASSAT 17 DE SETEMBRE PER FI VAM PUDER REALITZAR LA ENTRGA DE PREMIS DE XII CONCURS ESTATAL VILA DE SANT BOI I I CONCURS DIGITAL INTERMACIONAL VILA DE SANT BOI, COMPTEM AMB ELS REGEDIROS CÈSAR THOVAR I JOSÉ MANUEL GONZÁLEZ PER A REALITZAR L’ENTREGA DE PREMIS.

EXPOSICIÓ VIRTUAL VILA DE SANT BOI 2020 AQUI