Exposicions fotogràfiques

Fotografiar és captar uns instants del dia a dia fent-los immortals, i crear amb això d’alguna cosa quotidiana la bellesa de l’art. Aquestes captures mereixen ser mos-trades en tot el seu esplendor. Amb aquesta finalitat AFOBOI realitza exposicions de manera continuada, perquè puguin ser contemplades i gaudides per tot aquell, aficionat o no, que es desitgi delectar per les obres.

El “Vila de Sant Boi” és una exposició amb les obres guanyadores i seleccionades pel jurat. Es fa a Can Castells Centre d’Art. Després les obres del tema Sant Boi d’aquest concurs es tornen a exposar a Cal Ninyo per a ser vistes per totes aquelles persones que volen gaudir de visions artístiques de llocs de Sant Boi.

“La dona santboiana”, coincidint amb el dia internacional de la dona programem una exposició on animem a les dones de Sant Boi a aportar una visió del món de la dona a través de fotografies. Una selecció d’aquestes obres s’exposen a Cal Ninyo. Les organitzadores i les fotògrafes son dones.

També tenim programades altres exposicions sobre l’aniversari d’Afoboi, Festa Major, Puríssima, exposicions sobre temes concrets i que es considerin d’interès en cada moment. Tots els socis tenen també l’oportunitat de presentar les seves obres i fer exposicions individuals o col·lectives.