AFOBOI Agrupacío Fotogràfica de Sant Boi

Com contactar amb nosaltres    ______

Correu d’informació:
info@afoboi.com 

Adreça AFOBOI:
Carrer Lluís Castells, 16 08830 Sant Boi de Llobregat.

La junta d’Afoboi         ____________

* President:
* Vicepresident: Luis Aracil
* Secretaria: Rosa Valderrama
* Tresorer: Jeroni Pastor
* Vocals: Andreu Burguera, Francesc Bernades, Gabriel Ruiz i Julio Pulido

Grups de treball     ______________

Els grups de treball són els responsables d’organitzar i portar a termini les activitats que es proposen, ja sigui des del propi grup, des de la Junta o des dels socis o sòcies.
Aquests grups són variats, hi ha de fixos per a les activitats que tenim fixades per a tot l’any, però poden crear-se per activitats concretes.
Actualment tenim els següents grups:
Cursos formatius, Concursos, Exposicions, Fotografia creativa, Xerrades i Masterclass, Fotografia de natura, Fotografia nocturna, Estudi fotogràfic, Càmera solidaria i Relacions amb altres entitats.

Una mica d’història    ____________

L’octubre de 2008 cinc persones amb inquietuds en l’àmbit de la fotografia, van fundar AFOBOI. Aquestes persones eren Paky López, Xavier Sánchez, Mingo Ortega, Dani Carrillo i Julio Pulido.

Des de llavors ha passat molt de temps i hem anat creixent. Actualment som més de cent socis i sòcies de totes de les edats, sent un referent per als aficionats a la fotografia, tant en l’àmbit comarcal, com l’estatal i nacional.

Tot això ha contribuït que acudeixin a AFOBOI, tant en qualitat de socis o com aficionats atrets pels diferents concursos, cursos, tallers i exposicions col·lectives, persones de di-ferents poblacions, fins i tot d’altres províncies.

AFOBOI està federada en la Federació Catalana de Fotografia, Confederación Española de Fotografía i Federation Internationale de l’Art Photographique.

La nostra seu està a Can Castells Centre d’Art, carrer Lluis Castells, 16 08830 de Sant Boi, on compartim una sala i on ens reunim els dimarts a la tarda per fer les activitats, També tenim un petit estudi amb funcions formatives per els socis que es volen iniciar en aquest camp i un arxiu fotogràfic.