Festa aniversari 10 anys AFOBOI

Aquest any AFOBOI compleix 10 anys de vida associativa a Sant Boi al voltant de la nostra comuna afició d’aprendre, ensenyar, promocionar i practicar les diferents vessants de la fotografia. Que menys que celebrar-ho junts.
La Junta ha previst mitja jornada del dissabte 29 de setembre, com a primer acte, per a aquesta celebració; el programa serà el següent:

– 10 h. Introducció a l’acte i presentació del Concurs social del 10 aniversari d’ AFOBOI.
– 10.30 h. a 11.30 h. Xerrada de Frederic Garrido i diàleg sobre la Creativitat a la fotografia.
– 11:45 h. Homenatge als socis avui actius que van participar del grup fundador de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Boi, lliurant-los un senzill emblema simbòlic i esperant sentir les seves paraules al voltant d’aquest procés de 10 anys. –
12.15 h. Piscolabis per conversar en aquests moments. –
13:15 h. Fotografia de grup dels assistents per a la història de la nostra entitat. Esperant veure’t aquest dia i fer-te agradable el matí del dissabte 29 de setembre, rep la més cordial i atenta salutació de la Junta..